Dia de la Llibertat del Programari

El dia 10 de setembre de 2005 se celebra, per primer cop a Catalunya, el Dia de la Llibertat del Programari. L’estem organitzant a Caliu i hi ha un wiki dels equips que pensen fer-hi alguna cosa on hi he posat el nostre, Catalonia, amb informació sobre el que volem fer a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

Estem a l’espera de rebre confirmació de les distribucions que volem repartir durant el dia 10, que volem que siguin Catix 1.1, però també acabem de demanar Ubuntus que ens arribaran justetes per la primera setmana de setembre.

L’Ajuntament de Barcelona ha concedit permís a Caliu per a muntar una parada a la plaça de Catalunya cantonada Bergara des de les 11.00 h des d’on volem repartir distribucions gratuïtament i vendre (a preu de cost) samarretes, polos i adhesius commemoratius de l’event mundial. Per a la confecció del merxandatge hem pres els dibuixets que podeu veure al banner del Nicolas Rougier, llicenciats en GPL, naturalment. També hi serem per a resoldre dubtes i xerrar del que convingui. Si som prou voluntaris, fins i tot volem fer grups per a repartir distribucuions per altres barris.

Hem contactat diversos grups d’usuaris per a veure si farien alguna cosa. Alguns ens han contestat, però no veig que hi hagi molta activitat i l’únic segur és l’activitat que es farà a Barcelona.

Ja està bé que hi hagi tantes conferncies i tallers sobre programari lliure (perqu, per si no ho sabíeu, n’hi ha a grapats), però ara el que volem és promoció i festa.
Us hi esperem!

Actualització: he fet un fons d’escriptori de l’event.

1 comentari a l'entrada “Dia de la Llibertat del Programari”

  1. Ancude ha dit:

    Allà hi seré jo. A veure si la gent s’adona del que busquem alguns ^^