Aquest dissabte és el Dia

Com a hores d’ara ja hauria de saber tothom, el proper dissabte 10 se celebra el Dia de la Llibertat del Programari. A Barcelona, el celebrarem a la Plaça de Catalunya, davant de la porta de l’Fnac, de 10 a 20 h, i quanta més gent serem, més gent serem capaços d’informar. Disposem de 700 distribucions Ubuntu i estem a l’espera de rebre unes quantes més de Càtix 1.1. Tot això s’haurà de repartir i explicar mínimament qu s’hi pot fer amb això on es pot trobar informació ajuts per a fer-ho anar. També tindrem samarretes i polos conmemoratius a preu de cost i enganxines. Els/les que tingueu pensat passar-hi el dia o part del dia, si us plau, aviseu-me per a poder planejar el dia i les activitats. Aquest és un event per al qual no calen grans aptituds tcniques: no és traduir ni programar, ho pot fer tothom que vulgui i és una bona manera de col·laborar amb el programari lliure.

Pels que sigueu de les Terres de l’Ebre o rodalies, els Bernats Pescaires celebren a Amposta el Dia de la Llibertat de Programari.

Actualització dia 6: Hem aconseguit 700 Càtix 1.1 de la Regidoria de Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona, així que amb les 700 Ubuntu addicionals penso que ja farem.

1 comentari a l'entrada “Aquest dissabte és el Dia”

  1. Eugeni ha dit:

    Avui vaig estar el vostre grandiós lloc davant de FNAC a Barcelona i he d’agrair a tots els presents de CALIU perqu la rebuda a estat com esperaba agradable, simpatica i de bon tros amb molt CALIU .Aixi doncs felicito a tots per la iniciativa i donc les gracies per el lliurament de material i pin’s que se m’agraciat.

    Salutacions a tots desde Viladecans
    Eugeni Montanuy