xit total

El Dia de la Llibertat del Programari ha resultat ser un gran xit, amb més de 1300 distribucions repartides, a més d’enganxines, samarretes i fulletons informatius. Properament penjarem les fotos a la galeria de Caliu. Ens va visitar un munt de gent, alguns que ja coneixíem de fa temps i d’altres cares noves, com un islands, d’un grup d’usuaris de GNU/Linux que es va posar molt content, ens va fer unes fotos i es va endur una Càtix com a souvenir (i ens apunta en un bloc que ha fet, mireu el comentari a la notícia).
Vam evangelitzar tota mena de gent a la plaça de Catalunya, un lloc on de debò que t’hi trobes tota mena de gent.
Part de l’xit també és responsabilitat d’en Nicolas P. Rougier pels seus excel·lents dibuixos. Les noies d’entre 3 i 18 anys venien a la parada al crit de “qu mono!” i s’enduien les enganxines. A algunes les vam convéncer que el programari lliure també és molt mono.

1 comentari a l'entrada “xit total”

 1. Salvör ha dit:

  Hi,
  I don´t speak Spanish or Catalonian language but I just want to tell you that I took some pictures of your group on September 10th and put them up in my softwarefreedomday on flickr. The link is
  http://www.flickr.com/photos/salvor/sets/929058/

  I am from Reykjavik, Iceland and tried to promote the day as I could on the Internet. I opened an weblog about open source in education this day and I started the weblog with documenting the activites in Barcelona, the link to the weblog is:
  http://www.samkoma.net/foss/