Fotos del Software Freedom Day

Ja hem penjat a l’àlbum de fotos totes les fotografies que tenim de la cel·lebració del Software Freedom Day a Barcelona. Si en teniu alguna més i la voleu penjar només cal que envieu un missatge a la llista de docscaliu i us proporcionarem un nom d’usuari i contrasenya per qu les hi pogueu penjar.

2 comentaris a l'entrada “Fotos del Software Freedom Day”

  1. xdrudis ha dit:

    Espectacular. Felicitats al fotògraf. Alex, s’ha de ser un artista per copsar amb tanta precisió l’essncia dels actes. Me’n vaig tornar a casa mab la sensació que havia anat bé però jo havia fet molt poca cosa personalment, i mirant les fotos, surto a casi totes de braços plegats… Gràcies a tots els que hi vau ser 🙂

  2. Makt ha dit:

    >Me’n vaig tornar a casa mab la sensació que havia anat bé però jo havia fet molt poca cosa personalment, i mirant les fotos, surto a casi totes de braços plegats…

    ??