Potàtils sense Windows

A la botiga d’ordinadors BEEP no t’obliguen a comprar amb Windows els portàtils que munten ells. Te’ls venen amb FreeDos, suposo que perqu hi ha alguna llei absurda que obliga a vendre els ordinadors amb algun sistema operatiu. Només hi veig un problema: et venen l’ordinador amb un antivirus inclòs. No dubto que el FreeDos sigui tant bo que pugui fer córrer els virus de Windows, però si la teva idea és no col·locar-hi Windows, per a qu serveix l’antivirus? Aposto que no pots tornar l’antivirus, i ens veiem amb el mateix problema que amb els ordinadors amb Windows preinstal·lat, que el pagues (perqu diuen que va “inclós”, no que el regalin), que és programari privatiu i que no el volem. I després ja sabem com és de difícil de tornar la llicncia.
I, sense ànims de fer-ne publicitat, a Ahtec sí que els venen sense programari privatiu (ni de cap altra mena, de fet).

Els comentaris estan tancats