Informàtics pirates

No és que a alguns informàtics els hagi donat per assaltar vaixells a mata-degolla, és que així es titulen les notícies als media. Es veu que han detingut sis persones a Barcelona i Montcada i Reixac per vendre equips informàtics amb programari de Microsoft sense les llicncies corresponents. Ja era hora. A veure si agafen tots aquests que promouen el programari privatiu oferint-lo gratuïtament i que alenteixen la dominació mundial del programari lliure.

2 comentaris a l'entrada “Informàtics pirates”

  1. Carlos ha dit:

    Informàtics pirates? Una persona que ven equips informàtics és un informàtic? I a les hores una persona que ven instrumens musicals, és un músic? I la que ven roba… s un robot? Fora broma, no hauriem de caure en aquesta mala costum de dir informàtic a qualsevol que toca un ordinador.

  2. Rafael Carreras ha dit:

    Ja ho pots ben dir. Jo ho he deixat tal i com ho vaig llegir perqu es vegi “la magnitud de la tragdia”. I és que vivim en un lloc on una de les seves estrelles mediàtiques diu que “prohibiria Internet” per perillosa.