Red Hat al NASDAQ-100

Per si a algú li quedava algún dubte sobre la viabilitat econòmica del programari lliure, Red Hat s’ha fet un forat entre les empreses del NASDAQ-100, les 100 empreses més importants i dinàmiques dins el món de les noves tecnològies. A partir del 19 d’aquest mes començarà a cotitzar en aquest selecte index bursàtil. Per si algú no copça la dimensió de la notícia direm que hi entra juntament amb Google que fins ara tampoc en formava part.
Seguint dins el món de les grans empreses, Matsushita (Panasonic) ha decidit reorganitzar la seva divisió de telefons mòbils en dos eixos principals que segons Matsushita dominaran el mercat de mobils en els propers anys, 3G i Linux. Per la seva banda Siemens ha anunciat la seva entrada en el OSDL (Open Source Development Labs). Siemens participarà activament en 3 grups de treball del OSDL, el Carrier Grade Linux (CGL), la Mobile Linux Initiative (MLI) i el Data Center Linux (DCL).

Els comentaris estan tancats