Jornada de PL a Navàs

La segona jornada de Programari Lliure de Navàs (Bages), és el proper dissabte 25 de març. Està organitzada per l’Ajuntament, l’Escola Diocesana de Navàs, TeleColòni@ i noticx.

El programa (pdf) és variat i interessant:

Noves polítiques en la societat de la informació i el coneixement a Catalunya, Carles Gonzàlez, Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Experincies del PL a Navàs, Agustí Montquerni, coordinador municipal d’NT i membre de noticx.

Experincia de l’EDN en l’ensenyament del PL, Pere Lluís Rovira, professor del departament d’informàtica de l’Escola Diocesana de Navàs.

Experincia en la migració a PL a Sant Bartomeu del Grau, Miquel Colomer, alcalde de Sant Bartomeu del Grau. ès del PL, Càtux, Grup d’Usuaris GNU/Linux de la Catalunya central.

L’estratgia d’IBM en el PL, Jaume Sans, consultor d’IBM (ja l’he sentit i és molt pragmàtic i no gaire entusiasta amb el PL). Migració a PL en l’empresa privada i l’administració, Ramon Solé, consultor d’OPS!Consulting.

Actuacions del Departament d’Educació en PL. Nova distribució LINCAT, Francesc Busquets, Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Integració del PL a les escoles, Sr. Albert Pijoan, mestre de l’escola Vedruna de Palafrugell.

Experincies en la implantació del PL a l’aula (Xarnoppix), Lluís Gras, mestre i desenvolupador de la distribució Xarnoppix. Taula rodona: el PL i l’educació, amb professors, degans, administració,…

Cal inscripció.

Els comentaris estan tancats