Primera crida a la participació en les V Jornades de Programari Lliure

La Càtedra de Programari Lliure de la UPC organitza la cinquena edició de les Jornades de Programari Lliure que enguany se celebraran del 5 al 8 de juliol a l’Escola Tcnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona, amb el patrocini de Caliu.

Qui s’anima a presentar comunicacions i a proposar tutorials i tallers?

A més de mantenir el temes tractats en les jornades anteriors aquest any s’obren noves línies com robòtica i programari lliure, videojocs lliures, i qestions legals relacionades amb el programari lliure: llicncies, patents, propietat intel·lectual, …

Més endavant s’anunciarà el programa definitiu. Mentrestant, si voleu mantenir-vos informats us podeu subcriure a la llista de distribució de les jornades.

Els comentaris estan tancats