Premis IGC

Fins el 23 de maig hi ha la possibilitat de presentar propostes per a la primera edició del Premi IGC Ciutat del Coneixement a lús social de les TIC, a la millor iniciativa a la integració social i laboral a partir de lús de les TIC.

Es tracta d’un premi amb motiu del 8 Congrs Global d’Internet (Internet Global Congress, IGC) que se celebra a Barcelona del 29 de maig a l’1 de juny.

Els membres del Jurat són: l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social de la Caixa, l’Obra Social de Caixa de Catalunya, l’ONCE, la Fundació UPC, Softcatalà, Caliu, la Fundació Barcelona Digital, la Fundació FIAS, la Fundació UBUNTU, la Fundació Pere Tarrés i el Consell Nacional de la Gent Gran.

Al guanyador se’l premiarà amb 6.000 (amb el compromís de destinar aquesta dotació al projecte premiat). A més, els projectes finalistes es donaran a conixer a través del Canal del Coneixement i en un dels diaris de la ciutat i es concedirà un diploma acreditatiu.

Els comentaris estan tancats