Una constitució pro-software lliure

Seguim adelantant-nos al temps mateix!

Així és titula l’article d’opinió que el Conseller de Presidncia de la Generalitat Valenciana ha escrit pel diari El País, demà mateix el podrem llegir al diari i avui mateix a Internet.

1 comentari a l'entrada “Una constitució pro-software lliure”

  1. Giorgio Grappa ha dit:

    Em sembla que les paraules del senyor González Pons són un refregit d’articles sobre el com i el per qu del programari lliure que podem trobar fàcilment per Internet.
    A més, la lentitud amb que avança el projecte Lliurex, anunciat des de fa quatre anys com la gran renovació en el programari de l’administració valenciana –sobretot en l’àmbit docent–, em fa pensar que els recursos invertits (diners i professionals de la informàtica) són mínims. Sembla, fins i tot, que estiguen allargant el “part” deliberadament per tindre sembre quelcom de qu parlar: una excusa per omplir-se la boca amb paraules boniques de cara a la galeria (com en les Jornades de Programari Lliure celebrades a Castelló de la Plana el mes de juny del 2005, per exemple) i quedar bé; però, de forment, ni un bit.