Picasa per GNU/Linux

Google ha complert amb una promesa que feia llarg temps que tenia pendent.

Ja ens podem descarregar el Picasa per a GNU/Linux!

2 comentaris a l'entrada “Picasa per GNU/Linux”

 1. Francesc Genové ha dit:

  Llàstima que no sigui lliure!

 2. Rafael Carreras ha dit:

  S’hauria d’afegir que el codi de Picassa no és lliure. Han fet servir el Wine per a adaptar la versió que tenien per a Windows, han contribuit codi a Wine, això sí, però segueix sent programari privatiu.

  Del FAQ de Picassa for Linux:
  Q: Is Picasa for Linux open source?
  Picasa for Linux isnt open source; it uses a carefully tested version of Wine to run the current Windows version of Picasa. Wine itself is an open-source implementation of the Windows API. It runs on top of the X Window System and Linux or Unix.