La UB organitza cursos de seguretat

Ens comuniquen des de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona que durant el mes de juliol es realitzaran dos cursos de seguretat informàtica amb reconeixement de 3 crdits de lliure elecció pels estudiants de la UB.

Adjunto les url on trobareu tota la informació.
http://www.solnu.com
http://www.ub.es/quimica/extensio_u/oferta.htm
Metodologia Docent:
El curs consta de dues parts, teoria i pràctica que s’aniran alternant durant la classe, donant més pes a la part pràctica. Cada alumne disposarà d’un ordinador no compartit amb el que seguirà les classes teòriques i realitzarà les pràctiques proposades. L’alumne disposarà d’un dossier amb la majoria de la informació donada a classe per tal de fer més àgil la part teòrica i un DVD amb totes les eines que s’utilitzaran per poder practicar a casa o a la feina. L’alumne podrà accedir a un servidor especial per realitzar els exercicis proposats fora de l’horari de classe.
Forma d’avaluació:
Assistncia a un 80% de les classes i les pràctiques realitzades a classe. Si be, l’alumne es pot acollir a un pla semipresencial amb el que serà obligat entregar les pràctiques proposades pels dies que no assisteix a classe. Aquestes pràctiques cal entregar-les abans de finalitzar el curs.

El més interessant per a nosaltres és que tot es realitza amb Programari Lliure, encara que no ho diguin a la nota, un símptoma de normalitat, perqu a algú se li ocorre de fer cursos de seguretat informàtica amb programari privatiu? Doncs es veu que n’hi ha.

Els comentaris estan tancats