La 3a conferncia internacional sobre la GPL se celebrarà a Barcelona

Els dies 22 i 23 de juny, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) tindrà lloc la Tercera Conferncia Internacional GPLv3.

s una oportunitat única per assistir, i participar, en el desenvolupament de la nova versió de la llicncia GPL. Hi participaran, entre d’altres, en Richard Stallman (fundador de la Free Software Foundation, GNU i pare de la llicncia GPL) i en Georg Greeve (president de la Free Software Foundation Europe).

Per tal de fer més fàcil als no-iniciats la introducció al tema, s’han preparat unes xerrades on es discutiran els principals reptes que afronta el programari lliure: patents de programari i DRM. L’objectiu? Buscar formes de combatre’ls en el marc de la nova versió de la llicncia GPL.

Els comentaris estan tancats