El resum del Dia de la Llibertat del Programari

Ja s’acabat el Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day) que hem celebrat a la plaça de Catalunya de Barcelona. Aquest any, no vaig fer la crida general al web de Caliu ni, de fet, a la llista de distribució de Caliu, de manera que poca gent ha vingut a veure’ns, tot i que hi va venir gent nova, poca va ser la que hi va repetir. Una llàstima, perqu és un molt bon lloc per a trobar-nos tots plegats i xerrar de diversos aspectes del PL.
Ens vam trobar molts estrangers al qu no els era estrany el PL, i fins i tot alguns entusiastes. També hi va haver entusiastes locals que no tenien ni idea que es fes aquest Dia ni que existís Caliu. I, com l’any passat, també vam comprovar que els ordinadors fan por a molta gent.
Això sí, agraden molt els dibuixets de pingins i hi va haver gent que ens comprava samarretes i Tux de peluix perqu eren macos, no perqu sabessin res del PL.
Vam conéixer una directora d’escola que no tenia coneixement que aquest curs es repartirà la Linkat a les escoles i que ens va agrair la informació, perqu a hores d’ara, tenen ordinadors, però no tenen programari ni lliure ni privatiu.
Ens va fallar la gestió del corrent elctric a última hora. Per a l’any vinent, intentarem inventar alguna cosa per a poder-lo tenir i així fer demostracions amb portàtils.

Actualització: Vegeu les fotos.

2 comentaris a l'entrada “El resum del Dia de la Llibertat del Programari”

  1. oriol ha dit:

    Felicitats a totes i tots!

    Passet a passet, escampem la idea.

    L’any que be, més!

  2. Alex Muntada ha dit:

    He completat el títol de l’article ja que no quedava clar a qu feia referncia amb «El resum del Dia» i he afegit un enllaç a les fotos que vaig fer.