Trobada tcnica de Caliu

A la reunió de Caliu de juliol, vam decidir que s’havien de fer reunions on tractéssim dubtes tcnics que potser no tractem gaire i que interessen a alguns que potser no venen a les reunions ordinàries per ser massa “filosòfiques” i d’aspectes interns.

Així que estic organitzant la primera trobada tcnica de Caliu que farem el 7 d’octubre a les 17 h, al LinuxLab de Bocanord, perqu no hem trobat cap més lloc de més cntric a Barcelona amb característiques semblants. La veritat és que demanem molt, perqu a més a més volem que sigui cntric.

Bocanord és un Espai Jove de l’Ajuntament que gairebé per casualitat va muntar un LinuxLab per a oferir cursos i promocionar el Programari Lliure. Allà s’hi han fet diverses reunions de cat >> KDE, una aKademy-es, reunions de Caliu i habitualment s’hi fan reunions de Badopi. A més, hi ha gent de Badopi que col·labora amb l’Espai. Avui mateix m’han comunicat que als ordinadors del LinuxLab també s’hi ha instal·lat Windows per a poder fer uns cursets d’edició de video o alguna cosa semblant. Ja estàvem avisats que, degut a la poca afluncia de gent als cursets i a l’inters en determinats programes privatius (i caríssims), potser haurien de fer-ho. I és que a “la gent” no sembla que li importi la seva pròpia llibertat.

Dissabte, durant el Dia de la Llibertat del Programari en vam parlar i vam decidir de centrar-nos en un tema, concretament “Configuració persistent en entorns KDE i Gnome”, i aprofitar per a respondre dubtes tcnics diversos. Si algú hi té algun dubte a preguntar i vol que ens ho preparem mínimament, el podeu posar al wiki. Si no, és igual, hi ha gent que en sap molt i que us pot ajudar. Si algú vol fer-hi una instal·lació, també serà benvingut.

Els comentaris estan tancats