Festa del PL a Vilafranca del Peneds

El proper dissabte 7 d’octubre a partir de les sis de la tarda, a la plaça Sant Joan de Vilafranca del Peneds, tindrà lloc la Festa del Programari Lliure, amb la projecció del curtmetratge fet enterament amb programari lliure “Elephant dreams” i l’espectacle “El show de Linux” d’en Xavier de Blas. A més a més, hi trobareu jocs, obsequis i tot allò que vulgueu saber sobre el Programari Lliure.

Aquest projecte sorgeix com a resultat de la col.laboració entre el Servei Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Vilafranca del Peneds i les entitats Codilliure (Associació Catalana per la Promoció del Programari Lliure) i NT Vilafranca, amb la finalitat de difondre i promoure el programari lliure a Vilafranca i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

1 comentari a l'entrada “Festa del PL a Vilafranca del Peneds”

  1. Eduard Fabra ha dit:

    Acte molt ben organitzat i amb força assistncia de public (segons xifres de la tv vilafranquina, hi vàren passar unes 500 persones).

    El Xavi de Blas va estar molt bé – com sempre- en un show diferent, fet al aire lliure i amb una audincia d’allò més diversa, des de nens fins a àvies, gent amb més o menys idea de que era el programari lliure. Per cert, que la representació que va tenir lloc a Vilafranca va ser la numero 100 del LinuxShow i va ser celebrada com cal, amb pastis, espelmes i cava per tothom.

    Des d’aquí la meva enhorabona a les entitats organitzadores per al seu encert en la confecció d’aquest event.