SPAM de Microsoft

El president de Microsoft (àlies el del ball del goril·la) ha assegurat que està del tot convençut que el GNU/Linux viola la “propietat intel·lectual” de Microsoft i que ja va sent hora que rebin el que els pertoca.

Des de Caliu ens abstenim de valorar les capacitats intel·lectuals de Microsoft i del seu president (sobradament conegudes), així com la qualitat i alt grau de seguretat dels seus productes més innovadors.

Tampoc és que acabem d’entendre, que coi esperen que els donem. De tots és conegut que la única cosa realment innovadora que ha aportat Microsoft al món de la informàtica, és la pantalla blava amb lletres blanques (BSOD) que apareix quan és penja o bloqueja algun dels seus sistemes operatius (com un cop al mes si no l’utilitzeu per a res). Potser fins i tot la tenen patentada, però no és intenció nostra copiar-la. Ja els hi ben regalem.

s una llàstima que una empresa que ha aportat tant a la indústria informàtica (el que està marcat amb negreta és broma) acabi d’aquesta manera, precisament, quan els consumidors li comencen a donar el que realment els pertoca. Però bé, són coses que ja hem viscut, n’hi ha que tenen mal perdre.

3 comentaris a l'entrada “SPAM de Microsoft”

 1. PellRoja ha dit:

  Quins collons que tenen, encara van a reclamar. I qui diu que ells no hagin fet servir programari lliure, Com que tenen el codi tancat, ningu el pot mirar.

 2. Jaume ha dit:

  Em semble que estu pixant fora de test tots plegats. Una mica patològic lo vostre, no?

 3. Alex Muntada ha dit:

  Jaume: el teu comentari no deixa marge per cap millora ats que no ets prou precís en el que critiques.

  D’altra banda, personalment penso que l’apunt sembla més una palla mental que una notícia; es perd totalment l’objectiu d’informar sobre l’atac imminent al programari lliure que ha anunciat el propi president de Microsoft, basant-se en termes de propietat intel·lectual. En aquest sentit, caldria millorar la redacció dels apunts.

  Salut i programari lliure!