Dell comença a vendre ordinadors sense Windows (però no a Espanya)

Des d’avui mateix als USA ja és possible adquirir un ordinador de Dell (Dimensió srie N) sense sistema operatiu. Concretament, venen acompanyats d’un CD amb el sistema operatiu FreeDOS.
Però el que és realment important de la notícia és que el primer fabricant mundial de PC posa, per primera vegada, a disposició dels usuaris domstics ordinadors lliures de l’impost Microsoft.

1 comentari a l'entrada “Dell comença a vendre ordinadors sense Windows (però no a Espanya)”

  1. ssj32 ha dit:

    Fa uns 3 anys, ja vaig comprar un DELL Optiplex amb FreeDOS. A la comercial que em va atendre l’hi vaig dir que volia un sistema operatiu Linux. La única solució que em va donar va ser la de que comprs el Linux jo a un altre lloc i que ells posaven l’ordinador amb el FreeDOS.