Es crea la Linux Foundation

De la fusió del Open Source Development Labs i el Free Standards Group, neix la Linux Foundation.
Tal i com podem llegir en un article publicat al New York Times, la intenció d’aquest nou grup és la d’unificar recursos i esforços per tal de seguir duent a terme les seves respectives activitats, però aquest cop, de forma coordinada.
Linus Torvalds, que actualment treballa a l’OSDL, passarà, doncs, a formar part de la nova Linux Foundation.
Les dues organitzacions anteriors es donen ja per finalitzades. De fet, a hores d’ara els DNS de les seves respectives webs ja apunten a la de la nova organització.
Aquesta nova fundació està integrada pel mateix (i ara ja desaparegut) OSDL, Linux International, Linux Professional Institute, Advanced Micro Devices (AMD), Dell Computer, Hewlett-Packard, Intel, IBM, Mandriva, Montavista, Oracle, Red Hat, Sun Microsystems, Novell…
El que ja es comença a conixer com “tots menys Microsoft”.

Els comentaris estan tancats