Molta vista a Toronto

La presentació de Windows Vista a Toronto va tenir una visita inesperada. En Tux s’hi va passar, una mica crescut per l’ocasió. Els responsables de la divertida acció, amb els segurates demanant papers i un empleat del recinte d’exposicions, amb jersei i gorra de Pocavista, demanant-los un CD de programari lliure, van ser l’Ubuntu LoCo Team canadenc. Al web de Dave Sullivan hi ha l’exposició dels fets i aquí hi ha una felicitació d’un desenvolupador d’Ubuntu.

1 comentari a l'entrada “Molta vista a Toronto”

 1. Vicent ha dit:

  Hola, sóc un linuxer valencià de 16 anys que aquest estiu va estar a toronto, Vaig tindre l’oportunitat de anar a una reunió del Toronto linux greater user group, anomenada Linux in the park que es celebrava al bickford park, al costat del linuxcaffe. Va estar molt bé i tenien aquest mateix tux.

  http://www.flickr.com/photos/15971192@N00/225737810/

  Jo sóc el de la samarreta negra, sentat a l’esquerra de tux.

  També tinc fotos al meu bloc,
  http://ferrervicent.emigrando.org/wordpress/2006/08/28/linux-in-the-park-toronto-2006/

  Salutacions