La *ubuntu 7.04 (Feisty) en català al servidor de Caliu

Doncs ja tenim, per primer cop, la novíssima Ubuntu Feisty (i, naturalment, la Kubuntu) catalanitzades al servidor de Caliu, gràcies al Walter i a l’Orestes.

Ubuntu:
ftp://ftp.caliu.cat/pub/distribucions/ubuntu-cat/
http://ftp.caliu.cat/pub/distribucions/ubuntu-cat/

Kubuntu:
ftp://ftp.caliu.cat/pub/distribucions/ubuntu-cat/
http://ftp.caliu.cat/pub/distribucions/ubuntu-cat/

2 comentaris a l'entrada “La *ubuntu 7.04 (Feisty) en català al servidor de Caliu”

  1. Xavier ha dit:

    Fa una setmana em va petar la tarja Conceptronic wifi, vaig anar a comprar-ne una altre d’idntica per evitar els problemes de configuració de Suse 10.1 però va resultar que la tarja no era exàctament igual i Suse no la va reconeixer. Aqui van començar els mesu problemes. Vaig reinstal·lar Suse amb la nova 10.2 pensant que reconeixeria la tarja i no va ser així. m’hi vaig baralalr hores i finalment vaig desistir, sense entendre com Suse no dediacava més esforços al reconeixement de targes wifi. el cas és que vaig probar Ubuntu 6 i tampoc m’en vaig sortir. Finalment vaig pendre la decisió d’abandonar el món Linux després de 12 anys -havia començat amb una diostro Caldera l’any 95-. Però ahir al matí vaig llegir que havia sortit la nova Ubuntu 7, em vaig armar de valor, vaig comprar un disc de 80Gb i vaig probar-ho ja que l’article que vaig llegir deia que ampliava les funcionalitat wifi. I…. e voalà va reconeixer la tarja a al primera, es va actualitzar, el reporductor multimdia entenia tots els arxius de vídeo -els còdecs que no tenia els va descarregar en uns segons- i jo feliç vaig pensar: Com he estat tant de temps sense coneixer Ubuntu?

  2. Jaume ha dit:

    Cuàntes decarregues se han fet fins are?