Dia de la Llibertat del Programari

Aquest dissabte se celebra a tot el món el Dia de la Llibertat del Programari. Caliu el celebrarà a la plaça de Catalunya de Barcelona, davant de la porta de l’FNAC, al carrer Bergara, com cada any, d’11.00 a 19:00 h. Hi haurà samarretes, enganxines, fulletons, peluixos i alguna distro per a repartir als nous interessats. Hem pensat de fer taules rodones informals, sense taula, a peu dret, i hem obert una pàgina al wiki per tal que els interessats hi inscriguin la tertúlia amb l’hora. També hi tindrem usuaris avançats i experts en GNU/Linux que oferiran informació sobre el Programari Lliure i respondran dubtes.

L’any passat va anar així de bé.

2 comentaris a l'entrada “Dia de la Llibertat del Programari”

  1. Pau ha dit:

    Ei! Qu bé! Quina llàstima que no estiga per allà!. Vaig a veure si ho comente també a somgnu.

  2. Blog de l’Aniol » Dia del programari lliure ha dit:

    […] A Barcelona Caliu té programades algunes activitats. […]