Aquest dissabte toca reunió/excursió a Collserola/Vallvidrera

Recordeu que aquest dissabte toca reunió de Caliu i en aquesta ocasió tornarem a fer una excursió per fer-ho més atractiu.

La proposta és que ens trobem a les 10h en punt a la sortida de la parada de Zona Universitària (L3), a la banda de muntanya.

Sortirem cap al Parc Cervantes, pujant cap a Sant Pere Màrtir (la muntanya que hi ha darrera del Campus Nord), seguint per la serra de Collserola fins a Vallvidrera, pujant a la torre, baixant un munt d’escales, empalmant la carretera de les aigues i fins al Baixador de Vallvidrera. També hi ha la possibilitat de pujar fins al Tibidabo i dinar allí (ho podem decidir sobre la marxa).

L’hora d’arribada depn dels assitents, però en principi està previst que fem cap al Baixador de Vallvidrera cap a les 14h, si no ens quedem a dinar pel camí. Si la gent té ganes de dinar al Tibidabo o pel camí, la cosa es pot allargar una mica més i si algú té pressa per marxa podrà fer-ho en diversos punts del recorregut.

Així doncs, si voleu estar preparats per a tot el que pugui passar és millor que dugueu menjar per dinar i per esmorzar (o picar una mica a mig matí). També cal que porteu aigua, però les llanternes les podeu deixar a casa… 😉

1 comentari a l'entrada “Aquest dissabte toca reunió/excursió a Collserola/Vallvidrera”

  1. alexm ha dit:

    Les meves fotos de l’excursió.