Tenen lloc a Barcelona les setenes Jornades de Programari Lliure

Per setè any consecutiu se celebren les Jornades de Programari Lliure (JPL) . Aquesta edició es durà a terme a la Universitat Pompeu Fabra, del 2 al 5 de juliol de 2008. És la segona vegada que es visita una universitat diferent de la UPC.

Les JPL tenen com a principal objectiu la difusió del programari lliure. Es debat com potenciar el seu ús a la societat en general i a la recerca, desenvolupament i docència en particular, així com donar a conèixer les activitats on intervé el programari lliure que actualment es porten a
terme a les diverses universitats catalanes i també a altres sectors del país inclosa l’administració.

Les jornades són quatre dies plens d’activitats molt diverses, des de conferències a tallers pràctics, que van adreçades a un públic també molt ampli. Totes aquelles persones que, pel motiu que sigui, tenen interès en el món del programari lliure hi són convidades.

Enguany destaquem la presentació del full de ruta del programari lliure de la Generalitat de Catalunya, les conferències de Paul Davis, creador de l’estació d’àudio digital Ardour i la conferència-demostració a càrrec de Dave Coffin, autor del programa dcraw que permet “revelar” els fitxers raw de la majoria de càmeres digitals del mercat .

Totes les activitats de les jornades es realitzaran a l’Edi?ci Franca de la Universitat Pompeu Fabra (Passeig de la Circumval·lació, 8 Barcelona).

Per arribar-hi en transport públic es pot emprar:
– Metro: L4, Estació Barceloneta, sortida Pl. de Pau Vila.
– Autobús: línies 14, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64, 120 i 157.
– Tren: Estació de Franca, RENFE.

Per assistir a les jornades és imprescindible inscriure’s tot i que és gratuït i només cal donar-se d’alta a través d’aquest formulari.

2 comentaris a l'entrada “Tenen lloc a Barcelona les setenes Jornades de Programari Lliure”

  1. latafanera.cat ha dit:

    VII Jornades de Programari Lliure…

    Celebració de les Setenes Jornades de Programari Lliure a la Universitat Pompeu Fabra del 2 al 5 de juliol. Informació a http://www.jornadespl.org/...

  2. Comencen les Jornades del Programari Lliure | Jordi Bufí ha dit:

    […] més informació a Caliu.cat i a la pròpia web de les […]