Tret de sortida de les VIII Jornades de Programari Lliure

Amb la recent publicació de la tradicional Crida a la Participació s’ha engegat la maquinària que ha de conduir a la celebració de la vuitena edició (8 anys ja!!) de les Jornades de Programari Lliure. Enguany la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona s’ha ofert a fer d’amfitriona, i en conseqüència es duran a terme a l’edifici històric de la UB, a la Gran Via, en dates similars a les d’edicions anteriors: de l’1 al 4 de Juliol.

Les jornades són una trobada de desenvolupadors i usuaris de programari lliure que té com a principal objectiu generar i compartit coneixement sobre el programari lliure, i difondre’l a la societat. S’hi pot col·laborar de diverses maneres:  Patrocinant-les, presentant xerrades en diversos formats, proposant trobades de desenvolupadors o grups d’usuaris en el marc de les jornades, col·laborant a fer-ne difusió, o simplement amb la vostra assistència.

Si teniu pensat participar-hi, en qualsevol de les modalitats possibles, cal que tingueu presents les següents dates:

  • Període de lliurament de comunicacions: 14 al 30 d’abril
  • Període d’inscripció de xerrades curtes: 14 d’abril al 31 de maig
  • Període d’inscripció de xerrades llampec: Per determinar encara, subscriviu-vos a les notícies del web

Caliu ha estat copatrocinador de les Jornades des de la primera edició.

Els comentaris estan tancats