Dia de la Llibertat del Programari 2010

Com cada any, el tercer dissabte  de setembre, el 18 enguany, celebrem a tot el món el Software Freedom Day. Aquest cop el farem al barri barceloní de Sant Andreu, al Centre Cultural Can Fabra de Barcelona, carrer Segre 24.

El Dia de la Llibertat del Programari (DLP) és una celebració mundial del Programari Lliure i del Codi Font Obert (FOSS). El nostre objectiu en aquesta celebració és educar el públic de tot el món sobre els beneficis d’usar programari lliure d’alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis -en definitiva, a tot arreu! L’organització sense ànim de lucre Software Freedom International coordina el DLP en l’àmbit global, proveeix suport i un punt de col·laboració, però els equips de voluntaris per tot el món organitzen els esdeveniments locals del DLP incidint en les respectives comunitats.

Podrem gaudir de xerrades d’experts en Drupal, Perl, Viquipèdia, KDE per a educació, coneixement lliure i una visió global del programari lliure. Es poden consultar els horaris al wiki de l’esdeveniment.

Comptarem amb representants de Drupal.cat, els Perl Mongers de Barcelona, Amical Viquipèdia, KDE, el Partit Pirata i Ubuntu.cat.

Dia de la Llibertat del Programari

6 comentaris a l'entrada “Dia de la Llibertat del Programari 2010”

 1. Blog de Rafael Carreras » Blog Archive » Difusió del DLP ha dit:

  […] L’anunci de l’esdeveniment és al web de Caliu. Distribuïu-lo, si us plau. […]

 2. Ubuntaires de Ponent » Arxiu » En marxa el Dia de la Llibertat del Programari 2010 ha dit:

  […] L’anunci de l’esdeveniment és al web de Caliu. Distribuïu-lo, si us plau. […]

 3. Dia de la Llibertat del Programari « Anotacions al marge ha dit:

  […] L’anunci de l’esdeveniment és al web de Caliu. Distribuïu-lo, si us plau. […]

 4. Dia de la Llibertat del Programari 2010: Per un nou model de coneixement ha dit:

  […] 18 de setembre se celebra el ‘Software Freedom Day‘. Caliu organitza el Dia de la Llibertat del Programari: El Dia de la Llibertat del Programari (DLP) és una celebració mundial del Programari Lliure i […]

 5. Ara fa un any...a Les Corts | lescorts.cc ha dit:

  […] 2010 any la celebració es realitza a Sant Andreu, podeu veure més informació fent clic aquí. l'Edició 2009 en vàrem fer una petita crònica…que podeu veure […]

 6. DPL = f[18-set-2010]; //Diada mundial del programari lliure » bloc i projectes ha dit:

  […] DPL a Catalunya – Caliu.cat […]