Fer-se’n soci

Com probablement ja coneixereu, l’objectiu principal de la nostra associació és la difusió i promoció del Programari Lliure. En aquest sentit Caliu  duu a terme una sèrie d’activitats que van des dels serveis informàtics fins a l’activisme social, i entre les que podem destacar les següents:

Comprensiblement, alguns d’aquests serveis com ara els patrocinis o el manteniment de la infrastructura informàtica requereixen ingressos. Per tal d’assegurar la futura continuïtat dels serveis i de la pròpia associació, fa ja algun temps que es va decidir començar a acceptar contribucions econòmiques dels seus socis i simpatitzants.

Per tant, si valoreu la tasca que fa Caliu i voleu que aquesta tingui continuïtat en el futur us convidem a donar suport a l’associació tot satisfent una quota periòdica de soci, en funció de quina sigui la vostra situació actual. Les quotes són de 30 € anuals, excepte per als estudiants i jubilats/aturats, que són de 10 i 20€ respectivament. A banda dels serveis esmentats anteriorment no us oferim gaire més, això és veritat, però sí que podeu tenir un lloc per al vostre blog a nom.caliu.cat i una adreça de correu electrònic del tipus nom arrova caliu.cat. A més, O’Reilly ofereix els socis de Caliu descomptes de fins a un 35%, ja que formem part del seu programa de grups d’usuaris.

Si us en voleu fer soci, si us plau, contacteu amb la Junta. Si sou menors d’edat, a més a més, haureu d’omplir aquest formulari i enviar-lo a la Junta.